Tapasztalt fogorvos és fogtechnikus csapatunk
Dr. Kárász Anikó
Dr. Kárász Anikó
fogorvos

Kiemelt szakterülete:

fogmegtartása – tömések és rendkívül precíz gyökérkezelések
gyermekfogászat

“Közel 40 éve vagyok a fogorvosi pályán, melyet országos szinten, a MOK főtitkárként is képviselek. Ez egy óriási szakmai elismerés, ugyanakkor számomra a legfontosabb, hogy Ön, a Páciens úgy álljon fel a székemből, hogy nem fáj többé a foga és elégedett a kezelés egészével.”

fogkőleszedés Zuglóban
Nemeskövy Edina
Fogászati asszisztens és Dentálhigiénikus

“Dentálhigiénikusként tiszta és egészséges szájflórát teremtek, mely nemcsak a további fogászati beavatkozások elengedhetetlen része, de a fogak egészségének megőrzésében is kulcsszerepet játszik.

Rendszeres fogkőeltávolítással szinte minden fogászati probléma elkerülhető.

A kezelést fájdalommentesen, nagy precizitással végzem, pácienseim évek óta járnak vissza hozzám.”

Dr. Vizsoly György
Dr. Vizsoly györgy
A fog- és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Kiemelt szakterülete: esztétikai fogászat, fix- és kombinált fogpótlások készítése, miniimplantációs kezelések (2008. IMTEC implantológiai és csontmenedzsment kurzus)

Alapvetően az mozgat, hogy a páciens igényei és a szakmai lehetőségek alapján a számára legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában és kivitelezésében segítsek.

Binét András és Binét Hédy
Fogtechikus Zugló, Binét Fogtechnikai Laboratórium

“Fogtechnikusként dolgozunk harminc éve. Szerencsés szakmát választottunk, mert ez lehetővé teszi számunkra az életünk végéig tartó tanulást, hiszen fantasztikus fejlődésen ment keresztül a fogtechnika világa az elmúlt 30 évben.

Laborunkban a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal dolgozunk és munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk. Számunkra az Önök elégedettsége a legfontosabb”